Zoete Kokos Broodjes

Wat zijn deze broodjes heerlijk! Dat wilde ik toch direct gezegd hebben voordat ik het recept met jullie deel. In basis is het een heel simpel en vriendelijk deeg waar makkelijk mee te werken is.

Lees meer »

Chocolate Chip Cookies

Dit is voor mij toch wel het ultieme koekje bij de thee! En dan het liefst lekker crunchy van buiten maar toch een beetje zacht van binnen. En zo veel lekkerder wanneer je ze zelf maakt. Het leuke is dat wanneer ik deze voor thuis maak ze vaak al bijna op gaan voordat ze goed afgekoeld zijn.

Lees meer »

Chocolade Haver Koekjes

Hoe vaak heb je niet trek in iets lekkers? Ja, ik heel vaak maar als ik dan denk aan alle calorieën die overal in zitten denk ik er toch nog eens over na. Het fijne van bakken is dat je zelf in de hand houdt welke ingrediënten ergens in gaan. Je kunt een hoop lekkers maken en toch letten op onnodige toevoegingen.

Lees meer »

Kruidige Peren Cake

Als je van herfstige geuren en smaken houdt, dan is deze cake absoluut iets voor jou. De geur van kruidnagel en kaneel nemen heel je huis over. Wat een hartelijke ontvangst als je bezoek verwacht. Wat het extra bijzonder maakt is de toevoeging van peren. Deze zien er zo mooi uit wanneer de cake aansnijdt.

Lees meer »

Hemelse Cinnamon Rolls

Deze lekkernij staat al tijden op mijn baklijst. Maar ik was er helaas nog niet aan toe gekomen. Zeker niet omdat ik ze niet lekker genoeg vind, maar omdat het best een karwei is. Helemaal niet moeilijk maar je moet even geduld hebben.Dat gezegd hebbende…wat zijn ze heerlijk!!! De ultieme herfst traktatie, en zeker met het natte weer van de afgelopen tijd.

Lees meer »

Noten en Dadel Balletjes met Cacao

Over gezond snoepen gesproken...Wat is jouw favoriete verantwoorde snack?Pas maakte ik deze bliss balls voor het eerst zelf. Ik had ze al meerdere keren geproefd en was er meteen enthousiast over. Vooral deze choco variant geeft je echt het idee dat je een heerlijke bonbon eet. Terwijl er alleen maar gezonde ingrediënten in zitten.

Lees meer »

Witte Chocolade-Walnoten Blondies

De tegenhanger van een brownie is natuurlijk de blondie. Met z'n goudbruine kleur en zachte smaak valt het goed in de smaak.om er een beetje crunch aan te geven heb ik er walnoten en witte chocolade chunks in gedaan. Die maken het compleet.

Lees meer »

Romige Yoghurt Panna Cotta

Is er eigenlijk iemand die dit niet lust? Dat vraag ik me vaak af wanneer ik iets eet dat ik zoooo lekker vind. Zo ook met dit dessert. Het zachte van de room in combinatie met het frisse van de yoghurt, en dan met een topping van bosvruchten voor een tegen hangend zuurtje. Heerlijk!

Lees meer »

New York Cheesecake

Als je van cheesecake houdt moet je deze variant echt een keer proberen. Ondanks dat ik niet alle varianten lekker vind geldt dat voor deze zeker wel. De New York Cheesecake kenmerkt zich door een frisse maar toch romige smaak. Zelf vind ik het lekker om de cheesecake daarna te toppen met een kersensaus.Dit heb je ervoor nodig...

Lees meer »

Vanille Cake met Custard Vulling

Deze cake vormt de basis voor heel veel taartrecepten. Het is eigenlijk een ‘go to’ basisrecept. Luchtig, smaakvol en met van alles te combineren. Deze combinatie van cake en vulling zorgt voor een zachte en subtiele smaak met een frisje erin. Wat heb je hiervoor nodig?

Lees meer »

Smeuïge Bananencake

Er gaat niets boven een heerlijke plak bananencake bij het ontbijt. Zodra we rijpe bananen over hebben thuis maak ik gebruik van de mogelijkheid om er cake van te maken. In het bijzonder dit recept. Ik heb een hoop recepten mogen testen maar deze komt er voor mij steeds weer als grote winnaar uit. Bovendien kun je naar wens nootjes of chocolade toevoegen.Een goede ‘guilty pleasure’ voor wanneer je lekkere trek hebt.

Lees meer »