Makkelijke Chocolate Chip Cookies

Als er iets is dat mijn meisjes graag lusten zijn het wel chocolate chip cookies.En wat een feest want ze mochten het recept deze keer helemaal zelf maken. Ok, met een mini beetje hulp van mama dan.Maar wat hebben ze het goed gedaan. Want de koekjes waren heerlijk crunchy van buiten en lekker zacht van binnen.

Lees meer »

Yoghurt Cheesecake met Guave Jam

Dit recept is extra bijzonder, extra lekker, en ook nog eens extra makkelijk!Bijzonder omdat de yoghurt in het recept homemade is. Nu ik het maken ervan eenmaal onder de knie heb staat er standaard wat koel.

Lees meer »

Chocolade Cake met Choco Sprinkles

Hoe lekker is deze super makkelijke chocolade cake!Dat moet je gewoon proeven. Zo luchtig en intens. En de chocolade crême...to die for!En het fijne is dat je het beslag gewoon met de hand kunt kloppen. Een kind kan de was doen.

Lees meer »

Zoete Aardappel Wafeltjes

Zoete aardappel...ik heb het altijd in huis en maak er allerlei hartige gerechten mee. Maar tot nu toe had ik er nog geen zoete draai aan gegeven. Wel wilde ik er iets mee en besloot er wafeltjes van te maken voor het ontbijt.

Lees meer »

Kokos Broodjes met Gecondenseerde Melk

Over het algemeen ben ik geen grote brood eter. Maar wanneer het over brioche type brood gaat ben ik een en al oor. Dat geldt ook voor dit recept. Het zijn ontzettend zachte en luchtige broodjes met de magische smaak van kokos en gecondenseerde melk. Zo lekker!!! Ik blijf er van eten. En zo af en toe moet dat ook kunnen. Natuurlijk deel ik weer graag het recept met jullie, want deze eyecatcher mag niet ontbreken op tafel wanneer je bijzonder bezoek ontvangt.

Lees meer »

Avocado Limoen IJs met Frambozen

Ben je op zoek naar een verfrissend dessert voor deze warme dagen? Zoek dan niet verder! Je hebt het gevonden. Niet alleen ziet dit zelfgemaakte ijsje er geweldig mooi uit, het smaakt ook nog eens heerlijk en is zo gemaakt.

Lees meer »

Skinny Lemon Blueberry Mugcake

Mugcakes…daar moet je toch gewoon fan van zijn? Het leukste aan mugcakes vind ik dat ze snel klaar zijn, en dat ze precies een eenpersoonsportie zijn. Ik deel namelijk heel graag en alles, maar als het over lekker eten gaat….

Lees meer »

Havermout Dadel Bars

Gezond snoepen in het weekend? Dit is hét recept!Met deze totaal verantwoorde zoete snack kom je je lekkere trek zeker weten tegemoet. Door de zoete smaak van de dadels hoeft je geen andere zoetmakers meer te gebruiken.

Lees meer »

Vegan Carrot Muffins

Ben je ook zo dol op Carrot cake? Dan zul je deze Carrot muffins vast ook heel lekker vinden. Pluspunten? Ze zijn volledig vegan en zo verantwoord mogelijk. Beter kan niet toch? Voor het eerst gebruikte ik in dit recept maple syrup als zoete toevoeging.

Lees meer »

Frambozen Yoghurt Panna Cotta

Ik ben gek op frambozen. Als vrucht, in drankjes, of desserts, Noem het maar op! Daarnaast vind ik het ook gewoon een hele mooie vrucht. Niet vreemd dus dat de combinatie met deze panna cotta me perfect leek.

Lees meer »

Dalgona Coffee

Dit moet momenteel wel de grootste foodie trend zijn.Nu ben ik normaal niet perse trendvolgend, maar deze raakte mijn gevoelige snaar.Ik ben namelijk gek op ijskoffie, weer of geen weer.Dus ook ik ben voor deze variant gevallen.

Lees meer »