Cinnamon Apple Pancakes

Ben je echt even toe aan een verwenmoment, met een flinke dosis herfst?Dan zit je met deze Cinnamon Apple Pancakes helemaal goed.Omdat het af en toe gewoon moet kunnen toch?Even geen zorgen of calorieën tellen, maar gewoon genieten. De luchtigste pancakes ooit, getopt met gekarameliseerde appel en kaneel. Hoe goed klinkt dat?

Lees meer »

Fluffy Carrot Bread

Denk aan een brood zo zacht en luchtig als een wolkje...lekker warm en besmeerd met smeltende roomboter.Dat klinkt toch geweldig?En dan te bedenken dat je dit ook gewoon thuis kunt maken voor je gezin, partner, of gewoon voor jezelf.Met dit simpele recept heb je binnen een paar handelingen en een beetje geduld een heerlijke Fluffy Carrot Bread op tafel. Je leest het goed, er zit wortel in. Goed voor de vitamientjes, en de mooie gele kleur van het brood.

Lees meer »

Appel-Banaan Crumble

Een zondagsontbijtje, daar heb ik elke dag wel zin in. Maar heb ik er ook de tijd voor? Nee, helaas niet. Maar met dit ontbijtrecept kun je wel heel goed doen alsof.

Lees meer »

Skinny Blueberry Muffins

Niets is 100% gezond, maar we zoeken wel naar zo verantwoord mogelijke opties. Vooral wanneer het snacks betreft.Dan ben je met deze skinny blueberry muffins aan het juiste adres. Door wat calorierijke ingrediënten te vervangen voor wat minder bewerkte varianten kom je al een eind.Ik eet de muffins graag als ontbijt of middag tussendoortje.

Lees meer »

Portugese Broodjes (Carcaças)

Mijn liefde voor de Portugese keuken en lekkernijen gaat diep...Ook dit broodje is een van mijn grote favorieten. Vooral wanneer ze net warm bij de bakker vandaan komen. Ik eet ze dan het liefst met gezouten roomboter of gewoon met kaas. Zo heerlijk!

Lees meer »

Kersen Banaan Smoothie

Hoe lief ziet deze smoothie er uit!Deze smoothie kwam eigenlijk per ongeluk tot stand. Want ik wilde eigenlijk een mango smoothie maken, maar mango's bleek ik niet meer te hebben. En ik had wel kersen in huis.

Lees meer »