Zoete Wolken Broodjes

In de zevende hemel met deze luchtige Zoete Wolken Broodjes!Wat een heerlijk brood om te serveren bij het ontbijt of de high tea. Of eigenlijk ook gewoon de hele dag door.Wanneer je dit eenmaal geproefd hebt wil je geen kleffe broodjes meer uit de winkel.

Lees meer »

Luchtige Sinaasappelcake

Oh, wat een verlangen...Ik had de afgelopen dagen zo'n ontzettende trek in deze heerlijke luchtige sinaasappelcake cake. Maar met de tropische tempreraturen van de afgelopen week was bakken voor mij geen optie.

Lees meer »

Bananenmuffins met Noten en Rood Fruit

Soms heb ik zo'n lekkere trek...Dan wil ik gewoon iets zoets bij de hand hebben waar ik direct in kan happen, en niet hoef te delen.Deze smeuïge Bananenmuffins met Noten en Rood Fruit voldoen dan precies aan mijn 'cravings'. Het zoete van de banaan in combinatie met het zuurtje van het rood fruit is perfect.Ik maak de muffins lekker groot, dus je hebt er aan 1 ook echt genoeg. Ook heerlijk als ontbijt. En je hoeft ze natuurlijk niet allemaal achter elkaar op te eten. Voor je eigen veiligheid kun je ze gewoon invriezen. Helemaal top dus!

Lees meer »

Mango Mousse

Ohhhhh wat is dit heerlijk! Bij elke hap is het alsof ik op een wolkje zit, een mango wolkje wel te verstaan.Dit is weer een heerlijk recept uit de Kaapverdische keuken. En weer een dessert dat niet te missen is op feesten en partijen.

Lees meer »