Gekruide Kip Burgers

Hoe schattig zijn deze kleine Gekruide Kip Burgers!En daar blijft het niet bij want wat zijn ze lekker. Als je deze eenmaal geproefd hebt zul je ze niet meer kant en klaar kopen.Ze zijn gevuld met verse kruiden, ui, en paprika die ook nog eens een lekkere crunch geven.

Lees meer »

Warme Quinoa salade met BBQ Honing Zalm

Ik ben dol op salades...Ja, zelfs in de winter! Ook dan maak ik nog steeds salades, maar dan lauwwarm.Ideaal ook om restjes groenten op te maken. Omdat je in de winter toch een iets stevigere basis nodig hebt gebruik ik altijd iets van pasta, quinoa, bulgur, of rijst. Hier voeg ik verschillende groenten, en peulvruchten aan toe. En soms ook vlees of vis. Bij deze warme quinoa salade serveerde ik een bbq honing zalm die ik in de airfryer bereid heb. Super makkelijk, erg lekker, en hartstikke geschikt voor mealprepping!

Lees meer »

Homemade BBQ Pulled Chicken Burgers

Hoe je het BBQ gevoel met de feestdagen van buiten naar binnen haalt? Met dit makkelijke en heerlijke recept voor BBQ Pulled Chicken Burgers lukt dat helemaal. Een goed gekruide burger met een frisse wortel komkommersalade als topping. En de American BBQ Sauces van Remia maken de smaakbeleving compleet.

Lees meer »

Tonijn Tajine met Zoete Aardappel en Groente

Wat hou ik van verse tonijn!En gelukkig ook maar, want het is een veelgebruikte vissoort in Kaapverdië waar mijn roots liggen. Op allerlei manieren wordt het bereid. En omdat ik kort geleden voor het eerst een tajine aangeschaft heb kreeg ik direct het idee om hier een keer tonijn in te bereiden.

Lees meer »