Asian Crunchy Chicken Popcorn

Wauw, dit is de knapperigste Chicken Popcorn ooit!Het had weinig gescheeld of ze hadden de tafel nooit gehaald, want iedereen thuis bleef er maar van snoepen terwijl ik ze nog aan het bakken was.

Lees meer »

Caribbean rijst met Kipdijfilet in Balti saus

Wanneer verschillende keukens elkaar vinden ontstaat er een nieuwe smaakbeleving, en in dit geval een hele lekkere. Want in dit recept combineerde ik de tropische smaak van een Caribbean style rijst met bonen gekookt in kokosmelk, met de kruidige smaken uit India.

Lees meer »

Zoete Aardappel Linzen Tikka Masala

Ideaal voor een dag zonder vlees en sneller op tafel dan dat je een afhaalmaaltijd kunt bestellen. Want met de heerlijke Tikka Masala Indian Cooking Sauce van Tilda als basis maak je in een handomdraai een smaakvolle en voedzame maaltijd.Tilda introduceerde eind vorig jaar een aantal mooie maaltijdsauzen gebaseerd op authentieke Indiase smaken. Ontwikkeld door een Indiase chef en geproduceerd in India. De maaltijdsauzen hoeven alleen nog opgewarmd te worden. Maar wil je echt creatief zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook kip, groenten, andere ingrediënten of bijgerechten aan toevoegen. Ik serveer de zoete aardappel linzen Tikka Masala in dit recept met homemade knoflook naanbrood, en Brown Basmati Rice, ook van Tilda.

Lees meer »

Portugese Arroz de Atúm

Een gerecht dat oorspronkelijk uit Portugal komt, maar ook in de Kaapverdische keuken heel populair is. Ik ben er dan ook echt mee opgegroeid. Een smeuïg onepot rijstgerecht met groenten en tonijn, dat ideaal is voor doordeweekse dagen. Erg gezond en lekker pittig. Kende je het al?

Lees meer »

Gekruide Kip Burgers

Hoe schattig zijn deze kleine Gekruide Kip Burgers!En daar blijft het niet bij want wat zijn ze lekker. Als je deze eenmaal geproefd hebt zul je ze niet meer kant en klaar kopen.Ze zijn gevuld met verse kruiden, ui, en paprika die ook nog eens een lekkere crunch geven.

Lees meer »

Warme Quinoa salade met BBQ Honing Zalm

Ik ben dol op salades...Ja, zelfs in de winter! Ook dan maak ik nog steeds salades, maar dan lauwwarm.Ideaal ook om restjes groenten op te maken. Omdat je in de winter toch een iets stevigere basis nodig hebt gebruik ik altijd iets van pasta, quinoa, bulgur, of rijst. Hier voeg ik verschillende groenten, en peulvruchten aan toe. En soms ook vlees of vis. Bij deze warme quinoa salade serveerde ik een bbq honing zalm die ik in de airfryer bereid heb. Super makkelijk, erg lekker, en hartstikke geschikt voor mealprepping!

Lees meer »