Smokey BBQ Honey ribs met gepofte aardappel

Hou je van lekker sappige en malse spareribs? Dan is dit het juiste recept! Deze heerlijke spareribs zijn smakelijk gemarineerd op basis van Remia's Sweet Dalton sauce. Dit geeft ze een subtiele Smokey BBQ Honey smaak, om je vingers bij af te likken.    

Lees meer »

Vis Tajine met Aardappel en Groenten

Inmiddels gaat mijn liefde voor Tajine gerechten eindeloos ver. Niet alleen omdat het een hele gezonde manier van koken is, Maar ook omdat het zo veelzijdig is. Want er is weinig dat je niet in de tajine kunt bereiden. Om nog maar niet te spreken van het gemak dat het biedt om alles tegelijk in 1 'pot' te bereiden.

Lees meer »

Sweet Chilli & Lime rijst met Garlic Butter kipspiezen

Wat is dit lekker!Dit recept voor Sweet Chilli & Lime rijst met Garlic Butter kipspiezen is een echte smaakbeleving. En hoe tijdrovend het er ook uitziet, niets is minder waar want dankzij de voorgestoomde Chilli & Lime rijst van Tilda is het avondeten echt zo klaar. Terwijl de spiesjes grillen in de oven roerbak je de rijst in minder dan 5 minuten. Ideaal voor drukke dagen.

Lees meer »

Nasi speciaal met kipsaté en spiegelei

Een gerecht waar ik altijd uitgebreid van kan eten is nasi speciaal met kipsaté en een spiegelei. Wat een lekkernij! Voor deze nasi en de kipsaté mengen we zelf de kruiden. Omdat dit super makkelijk is, en uiteindelijk veel lekkerder. Daarbij kun je natuurlijk ook gelijk een dubbele portie maken voor een volgende keer. Je kunt alle benodigde kruiden gewoon in de supermarkt vinden.

Lees meer »

Spicy Loaded Rice

Vergeet de loaded fries!Want ik heb hier het recept voor een heerlijke Spicy Loaded Rice voor je. Een ideaal recept om je overgebleven rijst en groenten op te maken.Zo kan het natuurlijk ook gewoon, en het leuke is dat je ervoor kunt gebruiken wat je zelf lekker vindt. Ik heb gekozen voor grote garnalen in een romige tomatensaus met paprika. Daar bovenop gaat natuurlijk een heeeele laag kaas, en voor een frisse noot ook nog komkommer en tomaat. En alsof het nog niet spicy genoeg is, gaat er ook nog eens een spicy mayo overheen.

Lees meer »

Smokey BBQ Kipkluifjes

Nog een heerlijk recept voor dit BBQ seizoen waar we nog steeds van mogen genieten. Deze keer gaan we voor Smokey BBQ Kipkluifjes. Want wat is een BBQ zonder kip?!Als echte smaakmaker staat in dit recept Remia's Black Jack Smokey BBQ Sauce centraal. En niet alleen als lekkere dip, maar ook in de marinade. Want de sauzen van Remia kun je ook heel goed gebruiken om de kip op smaak te brengen. Vooral als je de kip de avond van tevoren al marineert. Laat het een nachtje in de koelkast staan en geniet van een extra intense Smokey BBQ smaak. Lukt dit niet, marineer de kip dan uiterlijk 2 uur voor de bereiding.

Lees meer »

Cheesy Gehaktburgers

Wat eet jij vanavond?Wat dacht je van deze heerlijke smeuïge Cheesy Gehaktburgers? Geloof me...hier word jij, en iedereen die met jou mee eet, heel gelukkig van.En een stuk minder ingewikkeld dan je zou denken, want deze burgers kun je ook gewoon op een snelle doordeweekse dag op tafel toveren. En had ik je al verteld over het cheesy gedeelte? Er gaan maar liefst twee soorten kaas bij voor een extra cheesy smaakbelevenis. Zoooo lekker!

Lees meer »

Zomerse Mediterrane Rijstsalade

We mogen inmiddels volop genieten van de zomerse sferen, en bij het mooie weer horen natuurlijk ook frisse gerechten. Er staat bij ons thuis dan ook bijna dagelijks een andere salade op tafel.Maar vergis je niet, een salade is veel meer dan wat sla en andere rauwkost alleen. Salades komen in vele soorten en maten. Neem bijvoorbeeld deze rijstsalade met mediterrane invloeden.

Lees meer »

Aardappel Bacon Salade

De zomer is eindelijk aangebroken en we mogen weer lekker genieten van het buitenleven. In ons geval betekent dat ook dat we geen kans onbenut laten om de BBQ aan te steken. Heerlijke goudbruine kipjes of een knapperig visje op hete kolen. Ik zou er elke dag wel van kunnen smullen.

Lees meer »

Asian Crunchy Chicken Popcorn

Wauw, dit is de knapperigste Chicken Popcorn ooit!Het had weinig gescheeld of ze hadden de tafel nooit gehaald, want iedereen thuis bleef er maar van snoepen terwijl ik ze nog aan het bakken was.

Lees meer »