Mango & Veggie Springrolls

Soms heb ik een vitaminen boost nodig...Dan eet ik een hele tijd achter elkaar heel veel groenten en fruit. En regelmatig combineer ik het ook. Zoals in deze springrolls met groenten én mango.Het zoetzure van de mango geeft dit recept zo'n oppepper.

Lees meer »

Omelet Groenten Wrap

De zomervakantie is voorbij. Ondanks dat het altijd een bitterzoet gevoel bij me opwekt kijk ik toch ook wel weer uit naar meer structuur in onze dagen en vooral ons eten.Gezond en op tijd eten blijft wel een uitdaging in alle drukte, toch probeer ik hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Lees meer »

Aardappel Tonijn Tortilla

Sommige gerechten zijn gewoon gemaakt voor de zomer. Dat geldt naar mijn mening ook zeker voor dit recept.Mijn moeder maakt al jaren de heerlijkste aardappel tortilla. Op heerlijk warme zomerdagen eten we het met een frisse salade.Makkelijk te maken en je kunt er alle kanten mee uit. Gebruik vooral wat je nog in de koelkast over hebt, en combineer naar wens met bijvoorbeeld chorizo, tonijn of houd het vega.

Lees meer »

Frisse Tonijn - Eiersalade

Wat als ik je vertel dat je van deze heerlijke Tonijn - Eiersalade zoveel kunt eten als je wilt? Klinkt goed he?In deze salade zitten namelijk alleen maar gezonde en frisse ingrediënten.De saus is gemaakt op basis van plantaardige yoghurt. Voeg hier wat verse en pittige kruiden aan toe en klaar. Heerlijk smullen!

Lees meer »

Skinny Koolsla

Wat is er lekkerder dan een frisse knapperige koolsla bij de BBQ?Wat mij betreft mag deze niet ontbreken als bijgerecht.En al helemaal niet deze skinny variant waar je eindeloos van kan eten.Deze skinny koolsla bevat zoveel mogelijk gezonde ingrediënten.

Lees meer »