Vanille Vlechtbrood

Brood....zucht.Wat kan ik genieten van vers gebakken brood. De geur, de smaak, de structuur.Heerlijk gewoon! Best bijzonder want ik eet dagelijks eigenlijk nauwelijks brood. Maar dat komt wat mij betreft door het grote verschil tussen 'winkel' brood en zelfgemaakt brood.

Lees meer »

Salted Caramel Panna Cotta

Wat hou ik van panna cotta!De smaak, de structuur, en natuurlijk ook omdat het echt zo makkelijk is om te maken. Je kunt er ook nog eens alle kanten mee op wat de smaak betreft.

Lees meer »

Bliss Pops - Cacao Dadel

Laatst maakte ik magnum pops voor mijn dochters. En terwijl zij hiervan smikkelden knabbelde ik op een bliss ball. Je weet wel...zo'n gezond balletje van dadels en noten. Ondanks dat de balletjes heerlijk waren had ik eigenlijk ook wel trek in een magnum pop.En toen kwam de magische optelsom. Waarom maakte ik van mijn bliss balls niet ook zoiets!

Lees meer »

Zoete Broodjes met Chocolade vulling

Als ik je vertel dat je niet van deze broodjes af kunt blijven, geloof je me dan?Deze zoete broodjes met een vulling van hazelnoten chocopasta zijn hemels!!!Ideaal voor het ontbijt, de lunch, of high tea. Dus eigenlijk gewoon de hele dag door.De kids vonden het een geweldig lekker broodje. En hoe aantrekkelijk is de smeuïge hazelnoten chocopasta die je bij elke hap in hogere sferen brengt.

Lees meer »

Crunchy Granola Bites

Ah wat heb ik de laatste tijd een behoefte aan snacken. Er lijkt geen einde aan te komen.In deze periodes zorg ik er daarom voor dat ik altijd wat verantwoorde snacks voor handen heb zodat ik geen verkeerde keuzes maak. Zo heb ik altijd een portie bliss balls in de koelkast staan. En dit weekend maakte ik ook deze crunchy granola bites.

Lees meer »

Aardbeien Frambozen Crostata

Heb je al eens een crostata gemaakt? Een simpele lekkernij van Italiaanse afkomst.En ook heel veelzijdig, want ik heb in dit recept een aardbeien frambozen vulling gebruikt. Maar je kunt dit vervangen voor welke andere smaak ook.

Lees meer »

Vanille Cake met Amandel en Karamel

Wat waarderen we thuis een simpele cake voor bij de koffie/thee.Ik maak een simpele cake dan soms net wat bijzonderder door er een topping aan toe te voegen. Met een vanille cake als basis kun je alle kanten op.

Lees meer »