Mango Dessert

Wat is er nou meer tropisch dan mango!De smaak van rijpe mango's neemt mij direct mee terug naar mijn jeugd. Mijn roots liggen in Kaapverdië. En elk jaar gingen we op familiebezoek en om lekker vakantie te vieren. Een van de fijnste herinneringen was toch wel samen rijpe mango's uit de boom schudden en ze lekker onder de boom op smikkelen. Beter kan het niet!

Lees meer »

Passievruchten Tiramisú

Tiramisú....wat vind jij er van?Op de een of andere manier heb ik een vreemde verhouding met de traditionele versie. De ene keer kan ik ervan genieten, terwijl ik er een volgende keer niets van wil weten.Daarom ben ik overgestapt op fruitige varianten.Je kunt er natuurlijk allerlei verschillende vruchten voor gebruiken. Maar omdat ik een enorme zwakte voor passievruchten heb, koos ik hiervoor.

Lees meer »

Panna Cotta met Passievrucht

Jaaaaa, weer een nieuwe variant van de Panna Cotta!De basis van dit recept gaat uit van een standaard yoghurt Panna Cotta. Deze keer met een toevoeging van passievrucht.Sommigen van jullie zullen weten dat ik een enorme liefhebber ben van alles waar passievrucht in zit. Ultiem genieten dus.

Lees meer »

Homemade Salted Caramel

Salted Caramel! Het zit tegenwoordig in zoveel lekkernijen dat we het bijna niet meer weg kunnen denken. Eerlijk is eerlijk, ik moest in het begin een beetje wennen aan de smaak. Maar wauw, wat lust ik het nu graag.Vooral als topping of vulling van baksels.

Lees meer »

Chocolade Kokos Rolls

Er is iets met de combinatie van kokos en chocolade waar ik helemaal blij van word. Het is ook niet voor niets dat ik vroeger dol was op de bounty chocolaatjes. Heerlijk!

Lees meer »

Skinny Chocolate Chip Donuts (vegan)

Donuts!!! Wie lust ze niet? En wist je dat ze ook gemakkelijk in een gezondere versie te maken zijn? Deze donuts zijn behalve vegan, ook vrij van onnodige toevoegingen. Daarbij worden ze niet gefrituurd maar gebakken in de oven.

Lees meer »

Amandel bosbessen koekjes

Omdat koekjes bakken altijd een goed idee is!Thuis kunnen we er wat van. De kinderen zijn dol op koekjes eten, maar bakken vinden ze nog veel leuker. Ook dit koekje voor de feestdagen is populair.

Lees meer »

Ouderwetse Apple Pie

Wat smaakt er in de winter lekkerder dan kaneel met warme appel? Terwijl ik het zeg kan ik het haast ruiken en proeven. Zo ontzettend lekker!Deze combinatie maakt magie in het recept voor deze ouderwetse apple pie. Voor de bereiding van deze lekkernij heb je tijd nodig, maar vooral veel liefde. 

Lees meer »

Skinny Wortel - Banaan cake

Dus deze cake is vegan, skinny, en lekker? Ik hoor je denken, hoe kan dat nou?Dat kan dus en ik noem het guiltfree snoepen. Ik vind het heerlijk om dit soort cakes te maken. Ze zijn heerlijk als ontbijt, maar doen het ook prima met een kopje thee.

Lees meer »

Yoghurt - Citroen Cake

Verlang je naar wat zonnestralen? Deze yoghurt - citroen cake brengt je helemaal in zomerse sferen! Het zuurtje van het glazuur in combinatie met het zoete van de cake vormen een perfecte combinatie. Ondanks dat er yoghurt in de cake gaat smaakt de cake niet hier naar. De yoghurt zorgt voor luchtigheid en een zachte structuur. 

Lees meer »