Mini Madeleine Trifles

Gepubliceerd op 14 mei 2023 om 06:30

Over dit recept...

I love you mama!

Vandaag mag je dit wel 1000 keer herhalen, want het is Moederdag.
En hoe kun je dit nog duidelijker zeggen dan met een heerlijke high tea. Een mooi gedekte tafel vol lekkers en natuurlijk deze lieve Mini Madeleine Trifles.

Van Bonne Maman ontving ik een prachtig pakket ter inspiratie voor dit recept. Daarnaast zaten er ook mooie cadeaus voor mams in. Een handige Bonbonnière om al het lekkers in te bewaren, en een Bonne Maman Giftset gevuld met 6 exclusieve mini jams & 6 theesmaken.

Bonne Maman betekent genieten van een volle smaak, de allerbeste natuurlijke ingrediënten, en van een ambachtelijke traditie.

Voor dit recept heb ik de Madeleines Naturel, en de Meer Fruit Minder Suiker – Rode Vruchten jam gebruikt.

Met de producten van Bonne Maman kan jouw high tea niet meer stuk.

 

Ingrediënten en benodigdheden

  • 2 stuks Bonne Maman Madeleines Naturel

  • 250 gram mascarpone

  • 1 eetlepel poedersuiker

  • Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker – Rode Vruchten

  • Witte chocolade vlokken

  • Aardbeien

  • Amuseglaasjes

  • Eventueel spuitzak met ronde spuitmond

 

Bereidingswijze

  1. In een kom meng je de mascarpone met de poedersuiker.

  2. Was de aardbeien en snijd er een paar in halve maantjes.

  3. Verkruimel 2 Bonne Maman Madeleines Naturel over de bodems van de amuseglaasjes.

  4. Spuit hieroverheen een laagje van de mascarpone.

  5. Tegen de zijkanten van de glaasjes plak je rondom de aardbeien in halve maantjes.

  6. Opgevolgd door ongeveer een eetlepel Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker –

  7. Rode Vruchten per glaasje. Druk dit voorzichtig naar de randen toe zodat het ook van buitenaf zichtbaar is.

  8. Top dit weer met een laagje mascarpone en strooi hier de witte chocolade vlokken overheen.

  9. Als laatste leg je er een halve aardbei ter decoratie op en klaar!

     

 

Je Mini Madeleine Trifles zijn klaar om samen lekker van te genieten.

 

Eet smakelijk!