Crispy Parmezaanse Aardappeltjes
Weleens gehoord van Crispy Parmezaanse Aardappeltjes?
Weleens gehoord van Crispy Parmezaanse Aardappeltjes?
Loopt het water je al al in de mond?
Zoooo juicy!!!
Ik ben dol op salades...Ja, zelfs in de winter! Ook dan maak ik nog steeds salades, maar dan lauwwarm.Ideaal ook om restjes groenten op te maken. Omdat je in de winter toch een iets stevigere basis nodig hebt gebruik ik altijd iets van pasta, quinoa, bulgur, of rijst. Hier voeg ik verschillende groenten, en peulvruchten aan toe. En soms ook vlees of vis. Bij deze warme quinoa salade serveerde ik een bbq honing zalm die ik in de airfryer bereid heb. Super makkelijk, erg lekker, en hartstikke geschikt voor mealprepping!
Hoe je het BBQ gevoel met de feestdagen van buiten naar binnen haalt? Met dit makkelijke en heerlijke recept voor BBQ Pulled Chicken Burgers lukt dat helemaal. Een goed gekruide burger met een frisse wortel komkommersalade als topping. En de American BBQ Sauces van Remia maken de smaakbeleving compleet.
Wat hou ik van verse tonijn!En gelukkig ook maar, want het is een veelgebruikte vissoort in Kaapverdië waar mijn roots liggen. Op allerlei manieren wordt het bereid. En omdat ik kort geleden voor het eerst een tajine aangeschaft heb kreeg ik direct het idee om hier een keer tonijn in te bereiden.
Witte bonen, bruine bonen, kidney bonen, of zwarte bonen...Ik lust ze allemaal heel graag.
Buiten de deur bestellen?
De herfst staat nu dan toch echt voor de deur.
Stel je eens voor...Malse zalmblokjes in een smeuïge saus van honing en knoflook, op een dampend bedje van witte rijst.
Is er een pastasoort die niet lekker is?Dat denk ik elke keer weer als ik een nieuwe pastasoort proef. Nieuw voor mij dan, want ik heb deze tortellini al zo vaak voorbij zien komen. Het was dus tijd om er zelf mee aan de slag te gaan.
Heb je het over gamba's?Dan heb je direct mijn aandacht. Vooral als je het hebt over deze zonnige lichtpittige sappige overheerlijke Sweet Chili Gamba Spiesjes.