Pineapple Upside Down Cake

Deze cake is letterlijk het zonnetje in huis! Niet alleen door zijn gouden kleur maar boven alles door de smaak. Een heerlijke tropische cake waar je direct blij van wordt. En hoe spectaculair ziet het eruit terwijl het in een hand omdraai gemaakt is...een zonnige cake voor deze mooie dagen.

Lees meer »

Frisse Citroen Meringue taart

Hemels!!!! Anders kan ik niet zeggen over deze heerlijke Citroen Meringue taart. Het zure van de citroen en het zachte van de meringue vormen een geweldige combinatie. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Daarom besloot ik er zelf maar 1 te maken. Ik heb hiervoor een aantal recepten geprobeerd maar merkte toch dat deze vaak te zoet waren. Deze versie is wat mij betreft precies goed.

Lees meer »

Lekkerste Kokos Cake

Zodra ik deze cake proef ga ik altijd terug in de tijd. Sinds ik me kan herinneren werd deze cake voor elk feestelijk moment bij ons thuis gemaakt. Ik vind het daarom extra bijzonder dat ik dit nu ook voor mijn eigen gezin kan maken. En natuurlijk vind ik het erg leuk om met jullie te kunnen delen!

Lees meer »

Zomerse Passievruchten taart

Passievruchten zijn 1 van mijn favoriete vruchten. De smaak doet mij altijd direct aan de zomer denken. En de combinatie met mango is geniaal! Deze passievruchten taart is voor mij dan ook echt een verwenmomentje.

Lees meer »