Gehakt Rolls met Bacon en Mozzarella

Gehaktbrood in een nieuw jasje. Hoe geweldig zien deze gehakt rolls met bacon en mozzarella eruit! Zo smaakvol en een perfect mooi gerecht voor het kerstdiner. Veel voorbereiding heb je niet nodig, want deze rol heb je zo op tafel. Het staat de meerderheid van de bereiding in de oven, dus heb jij je handen vrij om andere dingen te doen. 

Lees meer »

Gegrilde Aardappels met Kaas en Bacon

Aardappeltje anders! Dat is een goede omschrijving voor dit recept. Super makkelijk, super lekker, en super snel. In een handomdraai maak je van de gewone pieper een eye catcher en ultieme comfort food. Ik heb als vulling gekozen voor mozzarella en ontbijtspek. Maar dit kun je natuurlijk makkelijk vervangen voor een andere kaassoort, en kalkoenbacon.

Lees meer »

Heerlijke Herfst Hachee

Oh hachee....een heerlijk ouderwets gerecht waar ik zoveel mooie herinneringen aan heb. Als mijn moeder dit vroeger maakte was ik niet uit de keuken weg te slaan. Ik kon toen al zo genieten van de heerlijke warme herfst geur. En dat is nog steeds zo. Het is een gerecht waar je echt de tijd voor moet nemen. Het staat namelijk minimaal 3 uur op het vuur te pruttelen. Maar wat een magische sfeer van comfort verspreidt deze hachee door je huis. Echt genieten...

Lees meer »

Saoto soep met Kip

Wie lust het niet? Een heerlijke saoto soep van tijd tot tijd. We eten het graag thuis. Soms maak ik het from scratch, maar ik gebruik ook graag de soepbasis uit de winkel om de soep mee aan te maken. Verder doe je het helemaal zelf en kun je de soep lekker vullen zoals je wilt.

Lees meer »

Visspiesjes met Groente

Zomer of niet, spiesjes staan bij ons het hele jaar op het menu. Deze keer waren het deze visspiesjes. Super lekker en gezond met groenten. De kinderen vinden het geweldig! Ze zien er ook heel feestelijk uit.

Lees meer »

Knoflook - Honing Spareribs

Hou je van lekker sappige malse spareribs? Dan is dit het juiste recept! Deze heerlijke met veel knoflook en honing gemarineerde spareribs zijn letterlijk om je vingers bij af te likken.

Lees meer »

Gegrilde Pittige Bloemkool

Een van de meest nostalgische groenten soorten als je het mij vraagt. De Bloemkool!Voor zover ik me kan herinneren is het er altijd geweest, en wat kijk ik watertandend terug als ik denk aan de heerlijke bloemkool met kaassaus die mijn moeder vroeger maakte. En nog steeds...Maar het is tijd om bloemkool uit het stoffige tijdperk te halen naar het nu. Gelukkig zie ik steeds vaker moderne recepten waarin de  bloemkool centraal staat.

Lees meer »

Romige Risotto met Champignons

Als ik aan risotto denk, denk ik aan heerlijk warm en romig. Dit gerecht valt zonder twijfel in de categorie comfortfood. Zelf hou ik van een simpele basis risotto met apart een hartige toevoeging zoals champignons met gedroogde tomaat. 

Lees meer »