Tonijntartaar met Quinoa en Mango
Verruim je Blik!
Verruim je Blik!
Er zijn van die gerechten die ideaal zijn om je laatste restjes op te maken, maar er toch spectaculair uitzien. Dat gaat zeker op voor de Shakshuka.
Wat is er nu meer zomers dan heerlijke grote gamba's waar je in goed gezelschap van kan smullen. Dat ik gek ben op garnalen weten jullie nu wel, maar hoe dit komt?Het grappige is namelijk dat er in bijna al mijn fijnste zonnige herinneringen garnalen of andere zeevruchten voorkomen. Reden genoeg toch?
Heb jij enig idee hoeveel verschillende pasta recepten er zijn?Zoveel soorten en maten. Van bekende en traditionele versies tot volledig freestylend zoals dit recept.
Ok, ik moet iets bekennen...Ik heb nu voor het eerst pas gnocchi gegeten. Ik zie al zoveel jaren de lekkerste recepten voorbij komen. En toch kwam het er maar niet van om ze zelf eens te maken.Tot aan nu!
Hou jij van lasagne? Dan is dit zeker een leuke en lekkere variant op de traditionele versie. Met wat andere ingrediënten en opbouw ziet het er weer net even anders uit.Daarbij staat deze lasagne taart super mooi op tafel.
Ik ben gek op pasta, maar ik ben ook gek op zeevruchten. En dan het meest op grote garnalen en octopus. En aangezien 1 en 1 nog altijd 2 is, lijkt de combinatie van beide een match made in heaven.
Zullen we het maar niet hebben over die heerlijke warme zonnestralen die maar uitblijven?Wat verlang ik er weer naar om de BBQ aan te steken en lekker te genieten. Toekomstmuziek?
Ah traybakes...wat hou ik toch van deze easy manier van koken. Alles op een bakplaat en de oven in. En ondertussen heb je je handen vrij om allerlei andere klussen te klaren terwijl het avondeten zichzelf vermaakt.
Het is eindelijk Lente!Nu dit buiten ook te merken is voel ik ook echt weer lentekriebels.En dit is terug te zien in hoe ik kook.Ik ga weer voor lichte smaken en heldere frisse kleuren.
Dit is een recept voor de kluivers onder ons.Hoor jij hier bij? Dan mogen deze heerlijke smeuïge kipkluifjes in een marinade van honing en knoflook zeker niet op tafel ontbreken.Je zult zeker weten punten scoren als je deze maakt.Lekker bij het avondeten maar natuurlijk ook voor op de borrelplank. Door de kipkluifjes een dag van te voren al te marineren trekken de smaken optimaal in. Lukt dit niet? Marineer ze dan minimaal 2 uur van te voren.
Het witte goud!Elk jaar is het weer uitkijken naar deze heerlijke groente. Zo zacht er romig van smaak en heerlijk op elke manier.