Spinazie-Banaan Pancakes

Gepubliceerd op 24 september 2019 om 08:00

Over dit recept...

Hoe bijzonder zien deze pancakes er uit? Één ding kan ik je beloven…deze zijn echt heel lekker!
Als je het hebt over een goede manier om stiekem nog meer groente in je eigen eten, of misschien dat van je kind, te verstoppen dan is dit er zeker een.
Daarnaast zijn ze ook nog eens in een handomdraai gemaakt.


Dit heb je er voor nodig.

 

Ingrediënten

Voor 12 stuks

  • 2 handjes vol spinazie
  • 2 eieren
  • ¾ cup amandelmelk
  • 2 cups havermout
  • 2 rijpe bananen
  • 2 tsp baking powder
  • ½ tsp kaneel
  • 1 tsp vanille extract   
  • Kokosolie

 

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten bij elkaar in de blender en mix tot een glad beslag.
  2. Zet intussen de koekenpan op het vuur zat deze vast heet kan worden.
  3. Wanneer de pan heet is zet je vuur weer op een laag pitje en vet je de pan in met vloeibare kokosolie.
  4. Giet steeds een beetje beslag in de pan en bak de pancakes aan beide zijden.
  5. Leg ze apart op een bordje bekleedt met keukenpapier.
  6. Wanneer de pancakes een beetje afgekoeld zijn kunnen ze lekker genuttigd worden.
  7. Maak ze op zoals jij het mooi vindt. Ik heb er wat banaan en aardbeien bij gedaan en er wat honing overheen gedruppeld.

 

Super lekker!  

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.