Menu week 49

Gepubliceerd op 29 november 2020 om 17:10

Wat eten we deze week?

Er staat weer een hoop lekkers op het menu. Wil je liever dagen omwisselen?
Download dan hier het weekoverzicht met boodschappenlijst en pas het weekmenu aan op jouw schema.

Maandag --> Heerlijke herfst hachee

Een heerlijk ouderwets gerecht waar ik zoveel mooie herinneringen aan heb. Als mijn moeder dit vroeger maakte was ik niet uit de keuken weg te slaan. Ik kon toen al zo genieten van de heerlijke warme herfst geur. Je moet er wel even tijd voor hebben.

Dinsdag --> Kruidige vis curry 

Deze vis curry heb je zo op tafel, en het mooie is dat je de kruidenmix zelf kunt samenstellen. Dus geen pakjes en zakjes.

Woensdag --> Gegrilde Octopus

Zo simpel maar zo lekker. Deze op z'n Portugees gegrilde octopus met aardappeltjes en veel knoflook. Ben je een echte octopus liefhebber? Dan zal je dit heerlijk vinden.  

Donderdag --> Aangeveegde keuken dag

Vandaag smullen we van alle heerlijke leftovers!

Vrijdag --> Tutti Frutti Smoothie

Vandaag een ontbijtrecept. De smoothie...Een super makkelijk, voedzaam, en lekker ontbijtje. Gelukkig kun je dit ook in de koudere maanden maken met lekker zoet winterfruit.

Zaterdag --> Samosa's met zoete aardappel en kip

Samosa's zijn wat mij betreft altijd een goed idee. Ze zijn er in alle soorten en maten. In dit recept heb ik gekozen voor een kruidige zoete aardappel vulling met curry kip en groenten. Daarnaast serveer ik ze met een frisse salade en een maaltijdsoep. 

Zondag --> Groente tian met mozzarella

Groenten, groenten, en nog eens groenten.
Er kan niet genoeg benadrukt worden hoe gezond en belangrijk ze voor ons lichaam zijn. Vandaag een overvloed ervan, gecombineerd met gebakken aardappeltjes en gegrilde kipfilet.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.