Menu week 44

Gepubliceerd op 25 oktober 2020 om 16:18

Wat eten we deze week?

Er staat weer een hoop lekkers op het menu. Wil je liever dagen omwisselen?
Download dan hier het weekoverzicht met boodschappenlijst en pas het weekmenu aan op jouw schema.

Maandag --> Wortel- Pompoensoep met gember

In het weekend heb ik een flinke pan soep gemaakt, en vandaag eten we er weer van. Een heerlijke en gezonde soep voor deze regenachtige dagen. We eten er zelfgemaakte pittige tonijn broodjes bij.

Dinsdag --> Kipfilet met Basilicum en Mozzarella

Heerlijk, dit recept heb ik al een tijdje niet meer gemaakt. Als je van cheesy goodness  houdt, zit je met dit recept helemaal goed. Ik serveer het met gepofte zoete aardappel en een salade.

Woensdag --> Wok noodles met biefstuk

Vandaag heb ik iets minder tijd om te koken dus we houden het op iets snels en toch voedzaam. Met deze voorgekookte noodles scheelt het je al de helft van de kooktijd. Je kunt ze namelijk direct wokken. Dit gerecht staat echt binnen no time op tafel.

Donderdag --> Gegrilde tonijn steak

Op woensdagavond leg ik vast de tonijn steaks in de marinade. De kruiden trekken maximaal in en zo smaakt de vist nóg lekkerder.

Ik kan zo genieten van de combinatie met de groenten.

Vrijdag --> Aangeveegde keuken dag 

Ik heb nog genoeg over van de vorige dagen. Vandaag maken we alle restjes van deze week op.

Zaterdag --> Cheatday!

Yeah! We kijken de hele week al uit naar homemade Pizza Salame!

Zondag --> Gegrilde Kip met Aardappeltjes

Heerlijk om op zondag vroeg te starten met koken. Daarna heb ik de hele dag vrij om andere dingen te doen. En wanneer we dan gaan eten...voelt het net alsof ik niet zelf gekookt heb. Dat wordt lekker kluiven vanavond!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.